Az uborkát hámozzuk meg, magozzuk ki, majd gyaluljuk le. Facsarjunk ki belőle annyi vizet amennyit csak tudunk, tegyük át egy tálba, és keverjük el a joghurttal,
A hagymát felaprítjuk, majd forró vajon megdinszteljük. Felengedjük a borral és az ecettel, majd belekeverjük a babérlevelet, a borsot és a borókabogyót. 5 per
Apróra vágjuk a hagymát, felszeleteljük a gombát, petrezselymet, tárkonyt és a vaj felén megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk őket. Ráöntjük a demi glace mártás
A vajból és a lisztből készítsünk rántást, engedjük fel a tejjel vagy a csontlével. Ízesítsük sóval és citromlével, majd keverjük bele a tejfölt. Főzz
Összeöntöm a tejet meg a tejszínt egy lábosban, majd beleteszem a félbevágott vaníila rudat és majdnem forrásig melegítem. Ekkor leveszem a tűzről és néh
Hidegen össze keverjük a fenti alapanyagokat, majd lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett krémmé főzzük
A hagymát felaprítjuk, és forró vajon megpároljuk. A gombát felszeleteljük, a hagymára tesszük, és 20 percig pároljuk. Ráhintjük a lisztet, sót, borsot és
Meghámozott almát lereszeljük, lekvárral, zselével összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk ginnel. Vadhúshoz kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>