A turmixba töltjük a citromlevet, az olajat és a levest, majd beletesszük a bazsalikomlevet, a fenyőmagot, a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Az egészet alaposan ö
A spárgát megtisztítjuk, fás részét levágjuk, és 3 c,-es darabokra szeleteljük. Két lábosban külön-külön 1-1 ek. vajon, kis sóval és cukorral megpárolju
A spárgát megmossuk, fás részét eltávolítjuk. A spárgafejeket levágjuk, később köretként tálalhatjuk.
Felforrósítjuk a zöldséglevest, majd a spárgát
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olajat egy serpenyőben, és megpároljuk benne a hagymákat. A spenótot megmossuk, csíkokra vágjuk,
Egy liter sós vízbe feltesszük főni a szárnyasaprólékot, és a csontot. A felaprított vegyes zöldséget, hagymát, gombát forrás után a lébe tesszük. Sózzu
200°C-ra melegítsd elő a sütőt.
Helyezd a tepsire a fokhagymát és a padlizsánt, csöpögtess rá olívaolajat és tedd a sütőbe 20 percre. Vedd ki a sütőb
A paprikákat tegyük egy tepsibe, és magas hőmérséklet süssük feketére. Mikor elkészül, tegyük át egy tálba, fedjük le, és hagyjuk 20 percet állni. Ezt k
A paprikákat tegyük egy tepsibe, és magas hőmérséklet süssük feketére. Mikor elkészül, tegyük át egy tálba, fedjük le, és hagyjuk 20 percet állni. Ezt k
Ugrás a lap tetejére >>