A felforralt halalaplevet behabarjuk egy kevés vízzel kevert liszttel, végül belekeverjük a tormát és a fűszereket, majd jól összeforraljuk.
Főzzük fel az alaplevet és takarékon negyed órán át pároljuk, közben pedig zsírtalanítsuk. Külön futtassuk meg a lisztet a vajjal 2 perc alatt, majd dolgozzu
Narancs héját lereszeljük, majd félbevágjuk és a levét kipréseljük.
Tökmagot aranybarnára pirítjuk, és apróra vágjuk. A narancshéjat és levet a tökmago
A tökmagot serpenyőben megpirítjuk zsiradék nélkül, majd lekeverjük a tökmagolajjal és a tejföllel, és pépesítjük. Hozzáadjuk a vérnarancs levét.
A csi
Egy tepsiben süssük meg a sütőtök darabokat kevés olajjal, és sóval-borssal fűszerezve. Mikor megsült, tegyük át a turmixgépbe, rakjuk még bele a fokhagymá
A hozzávalókat keverd össze egy edényben, majd sózd és borsozd ízlés szerint. Celofánnal fedd le és tedd hűtőbe egy óra hosszára. (hogy az ízek összeérje
Rántást készítünk lisztből és zsírból, ehhez adjuk hozzá a felkockázott savanyú uborkát, és felengedjük a csont lével. Sózzuk, cukrozzuk, hozzá a tejfö
A tejfölt konyharuhába öntjük, és hagyjuk teljesen lecsöpögni. A sűrű tejfölhöz hozzákeverjük a felkockázott uborkát, aprított fokhagymát, végül a fűs
Ugrás a lap tetejére >>