A parajleveleket enyhén sós vízben szinte szétfőzzük. Ezután csavarjuk ki a levét, és passzírozzuk le. Az így kapott pürét egyszerűen a fehérbormártáshoz
A turmixgépbe tegyük bele a babot, a fokhagymát, a chilit, a pestot, az olajat és a citromlevet, majd az egészet mixeljük simára. Az így kapott mártás kanalazzu
Vágjuk apróra a hagymát. Keverjük össze az ecetet, olajat, mustárt és a hagymát, majd ízesítsük sóval és borssal. Tárkony leveleit tépkedjük le, vágjuk a
A málnaecetet elkeverjük 2 ek. vízzel és a dióolajjal, majd ízesítjük cukorral, sóval és borssal.
A málnákat megmossuk, lecsöpögtetjük, és villával öss
főtt tojás kivételével a hozzávalók megegyeznek a tiroli mártáséval
1 órára vegyük ki a vajat a hűtőből. Mogyoróhagymát aprítsuk össze. Zúzzuk apróra a rózsaborst. Keverjük össze vajat és a narancslevet. Adjuk hozzá az ap
Pirítsuk meg olajban a hagymát, míg közepesre meg nem barnul, majd dobjuk bele a fokhagymát, és pirítsuk tovább. Adjuk hozzá a többi hozzávalót is, és keverj
Az olívaolajat egy lábosban felforrósítjuk. A hagymát finomra vágjuk és az olajon üvegesre pároljuk. A borsot mozsárban megőröljük, és a vörösborral, a m
Ugrás a lap tetejére >>