A hozzávalókat turmixgépben simára keverjük. Hűtőszekrényben akár 5 napig is eltartható.
A felaprított hagymát, snidlinget megpároljuk a vajon, majd felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a fűszereket, aprított fokhagymát, és jó sűrűre főzzük.
A bor, az erőleves és az olaj keveréket forraljuk fel, addig, míg a mennyisége a felére csökken. Keverjük hozzá az apróra vágott fokhagymát, mogyoróhagymát,
Keverjük össze az olívát, a petrezselymet, a fokhagymát, a szardellát, és a kaprit. Adjuk hozzá a citormlevet és az olajat. Turmixoljuk össze. Ízestísük sóv
Közepes lángon kevergessök a paradicsomot, a hagymát, az almát, az almaborecetet és a cukrot. Melegítsük fel, míg a cukor elolvad. Tegyük bele az aranymazsolát
Pirítsuk meg a hagymát, fokhagymát és a paradicsomot az olívaolajban. Ezután adjuk hozzá a többi hozzávalót, és keverjük össze. Pároljuk 25 percig. Hagyjuk
A hozzávalókat jó alaposan keverjük össze, majd tegyük a hűtőbe pár órára, hogy összeérjenek az ízek. Igen ízletes ez a mártás hús- és vegetárius éte
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk, a hagymát kockára vágjuk, a fokhagymát szétnyomjuk. A húst megmossuk, és csíkokra vágjuk.
A wokban felforrósítjuk az
Ugrás a lap tetejére >>