A hozzávalókat habverő segítségével jó simára összekeverjük.
Habosra verjük a vajat, beleöntjük a lisztet, és jól összedolgozzuk, majd beleöntjük a halalaplevet, és felforraljuk. A tojásokat lereszeljük, összekeverjük
A vajból és a lisztből készítsünk rántást, engedjük fel hideg tejjel, keverjük bele a 2 tojássárgáját, és a kockára vágott kemény tojást. Kevergetve f
A tojássárgákat morzsoljuk szét, a fehérjéket reszeljük le, és öntsünk rá kb. 2 dl ecetes-cukros-sós salátalevet. Adjuk hozzá a reszelt tormát, keverjük
A lisztet megpirítjuk a vajban, felöntjük a húslevessel, borral, hozzáadjuk a félbevágott szőlőket, jól felforraljuk, végül a tejszínt és a sót is belekeve
Reszeljük finomra a tormát. Csöpögtessük rá a citromlevet. Verjük fel a tejszínt kemény habbá a cukorral, és ízesítsük kevés cukorral.
Dolgozzuk bele a t
Reszeljük le a tormát, majd forrázzuk le, így sokat veszít erejéből. Készítsünk rántást lisztből és zsírból, engedjük fel a csont lével. Adjuk hozzá a
A tormát a tejföllel és az ízesítőkkel egy mély tálba tesszük, jól kikeverjük. A kenyeret apró darabokra tépkedjük. Összeforgatjuk és hideg helyen állni
Ugrás a lap tetejére >>