Öntsük a vörösbort egy lábosba, adjunk hozzá 1/2 csésze vizet, és a kukoricaliszt kivételével a többi hozzávalót is. Keverjük össze, majd főzzük 10 perci
A tojások fehérjét egy csipet cukorral kemény habbá verjük. A habtejszínt is felverjük, majd a joghurttal összekeverjük, hozzáadjuk a likőrt, a vaníliáscukr
Őrölt mustármagot a mustárral vagy ecettel elkeverjük, és a majonézzel valamint tejföllel elkeverjük.
Uborkát, tojást, kaliforniai paprikát, gyöngyhagymát
A zellert tisztítsuk meg, és vágjuk apróra. Cukros-sós-ecetes vízben főzzük puhára, és szitán törjük át. Keverjük össze az olajjal, a tejföllel, egy kk.
Aprítsuk fel a zellert és a zeller zöldet. A hagymát ugyan csak aprítsuk fel, és enyhén pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a zeller és zeller zöldet. Sózzuk meg,
Parajpürét készítünk a következő képpen: először megmossuk, majd jó puhára főzzük, leszűrjük róla a vizet és miután jól kicsavartuk a parajleveleket,
A parajt leforrázzuk, majd összeturmixoljuk a petrezselyemmel és a metélőhagymával. A levét szűrőruha segítségével leszűrjük, megmelegítjük, és belekever
Az uborkát hámozzuk meg, magozzuk ki, majd gyaluljuk le. Facsarjunk ki belőle annyi vizet amennyit csak tudunk, tegyük át egy tálba, és keverjük el a joghurttal,
Ugrás a lap tetejére >>