A babot előző nap áztassuk be vízbe, majd főzzük puhára a kockára vágott zöldségekkel és a kolbásszal vagy hússal. A zsírból és a lisztből készítsünk
A hagymát vágjuk apróra, és fonnyasszuk meg a zsírban. Szórjuk meg pirospaprikával, sózzuk meg, és öntsük fel egy kevés vízzel. A zöldségeket pucoljuk meg,
A paradicsomot forró vízbe mártjuk, a héját lehúzzuk, kimagozzuk és felkockázzuk.
A pestó hozzávalóit turmixgépbe tesszük és jól összedolgozzuk.
A finom
A felszeletelt hagymát vajon megfuttatjuk, majd rászórjuk a lisztet, és felöntjük a tejjel. Kb. 20 percig így főzzük, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután hozzáadju
Megtísztitjuk a salátauborkát, hosszába vágjuk félbe, magozzuk ki, majd szeljük le. A megpucolt hagymát szintén szeljük le, a fokhagymát kevés sóval összeap
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán át főzzük. Leszűrjük a levest, kockákra vágjuk a burgonyát és belefőzzük a levesbe. Rántást ké
A beáztatott babot kb. egy óra alatt teljesen puhára főzzük. Ezután a hagymákat olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a babot. Felöntjük az
A babot kb. egy óra alatt teljesen puhára főzzük. Ezután a hagymákat olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a fűszereket és a babot. Felöntjük az alaplével,
Ugrás a lap tetejére >>