A spenótot megmossuk, lecsöpögtetjük, finomra vágjuk és egy kis alaplében megpároljuk.
Üvegesre pároljuk a finomra vágott hagymát az olívaolajon, majd a zú
Az olívaolajon a felvágott hagymát üvegesre pároljuk. Majd hozzákeverjük a felkockázott burgonyát és felöntjük a zöldséglevessel. Negyed óráig pároljuk
A céklát tepsibe tesszük, egy kanál olajat folyatunk rá, sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. háromnegyed órát sütjük. Eközben a hag
A tököt tepsibe tesszük, egy kanál olajat folyatunk rá, sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. fél órát sütjük. Eközben a hagymákat a
A tököt tepsibe tesszük, egy kanál olajat folyatunk rá, sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben 200 C-on kb. fél órát sütjük. Eközben a hagymákat a
A felaprózott szalonnát megpirítjuk, a pörcöket kiszedjük, majd a zsiradékban megpirítjuk a felkarikázott hagymát. Ezután sózzuk, felöntjük 8 deci vízzel,
A csülköt feltesszük főni, majd ha már félig megpuhult, hozzáadjuk a hagymát és a beáztatott babot. Amikor a csülök megpuhul, kivesszük és feldaraboljuk. Ek
1,5 sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 óra hosszat főzzük. A tisztított babot néhány órán át vízbe ásztatjuk, külön lábosba megfőzzük és felön
Ugrás a lap tetejére >>