A hagymát vágjuk apróra, és egy kevés olajon pároljuk üvegesre. A spárgafejeket törjük le, a szárakat pedig vágjuk 3 cm-es darabokra, majd adjuk a hagymához.
A fokhagymát megpucoljuk. A kenyeret darabokra törjük és cserépedénybe tesszük, és felengedjük forró vízzel, hogy ellepje, majd tűzre tesszük. Forró vajon m
A lisztet olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, a pirospaprikát és a levest. A felkarikázott hagymát a levesbe szórjuk, majd a tojásb
A zellert meghámozzuk és darabokra vágjuk.
A húslevest felforraljuk és hozzáadjuk a feldarabolt hagymát, a zúzott fokhagymát, valamint a zellert. Egy fél órá
A zöldborsót főzzük meg a csontlében, vagy az ételízesítővel elkevert vízben. Ízesítsük egy kevés cukorral és sóval. A zsírból és 5 dkg lisztből kész
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát, a sóskát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felöntj
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát, a sóskát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felöntj
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újlilahagymát, a sóskát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felö
Ugrás a lap tetejére >>