A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát, a sóskát, a zsázsát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezut
A zöldbabot tegyük fel főni 1,5 liter vízben, keverjük bele éz ételízesítőt, majd főzzük puhára. A zsírból, és 5 dkg lisztből készítsünk rántást, ad
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és felöntjük az alaplével. Így forrástól számított 10 percig főzzük, ekkor beletesszük
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót és az alaplevet. Felforraljuk, leturmixoljuk, majd belekeverjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Eközbe
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a borsót és az alaplevet. Felforraljuk, leturmixoljuk, majd belekeverjük a tejszínt, sózzuk, borsozzuk. Eközbe
A borsót szórd a felolvasztott vajra, és párold meg. Ha már majdnem puha, hintsd meg petrezselyemmel, liszttel, és miután a liszt megszínesedett csorgasd rá a te
A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, karalábét, zellert, gombát tormareszelőn finomra reszeljük és olajban, magas lángon aranysárgára pirítjuk. Az olajat l
Darakocka készítése: a vizet felforraljuk, sózzuk, majd folytonos keverés mellett hozzáadjuk a tönköly- vagy búzadarát. Kevergetve 10 percig főzzük, végül b
Ugrás a lap tetejére >>