A spárga fejét levágjuk, szárait felaprózzuk. A hagymát a vajon megpároljuk, majd rászórjuk a lisztet, és így egy percig pirítjuk. Felöntjük az alaplével,
1,5 liter sós vízben a csontot és a zöldségeket 2 órán keresztül főzzük, majd a meghámozott spárgát kockára vágjuk, meghintjük cukorral, és a levesbe fő
A spárgákat megmossuk, megtisztítjuk és ujjnyi hosszúságú darabokra vágjuk. Sózott, enyhén cukrozott forró vízben addig főzzük, míg puha nem lesz. A vajhoz
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát megfuttatjuk benne. A spárgát és a répákat feldaraboljuk, majd a hagymához adjuk. Sóval, borssal
Sós forrásban lévő vízben megfőzzük a rizst, leszűrjük és lecsöpögtetjük. A répát megtisztítjuk és lereszeljük, a spárgát pedig darabokra vágjuk.
A
A levest forraljuk fel, a spárgát mossuk meg, vágjuk félbe, és főzzük a levesben 5 percig, aztán vegyük ki, és tegyük félre. A rákokat tisztítsuk meg, és m
A krumplit az alaplében megfőzzük, majd hozzáadjuk a spenótot, az újhagymát és a rukkolát. 2-3 percig főzzük, majd leturmixoljuk. Ezután felöntjük a borral
A spenótot egy lábosba tesszük, majd főzni kezdjük, amíg a levelek össze nem esnek. Ekkor kinyomkodjuk belőle a folyadékot, majd a felaprózott leveleket vajon m
Ugrás a lap tetejére >>