A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
A hagymákat olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a borsót, és az egészet felöntjük az alaplével. Felforraljuk, majd az egészet leturmixoljuk a mentával. Sózzuk
A hagymát és a fokhagymát pároljuk puhára 3 perc alatt az olajon. Öntsük fel az alaplével, majd forraljuk fel és adjuk hozzá a zöldborsót és a mentát. Fedj
A hagymákat olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a borsót, és az egészet felöntjük az alaplével. Felforraljuk, majd az egészet leturmixoljuk a mentával. Sózzuk
Fogunk egy lábost, beletesszük a csontot, majd fűszerezzük, és felöntjük vízzel. Ebből egy levest főzünk, majd beletesszük a foglyokat. Amikor a húsok telje
Az olajat forrósítsd fel, majd 5 percig süsd a vörös-és fokhagymát. Add hozzá a burgonyát és még 5 percig süsd. Ismételd meg a cukkinivel, zellerrel, és sá
Vágjuk apróra a hagymát, fokhagymát, zellert, répát, krumplit, cukkinit és a babot.
Melegítsünk vajat és olajat és a szalonnát pirítsuk 2 percig. Adjuk hozz
Forraljuk fel a babot az alaplével vagy a vízzel, és egy órát főzzük.
Tegyük hozzá a hagymát, póréhagymát, répát, zellert, olajat, majd fedjük le, és f
Ugrás a lap tetejére >>