A kelkáposztát vágjuk darabokra, és főzzük puhára kissé sós, köménymagos vízben. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, keverjük bele az aprór
A felszeletelt hagymát megdinszteljük, rászórjuk a cukrot, majd amint egy kicsit lepirult, megszórjuk a liszttel és felöntjük a levessel, borral. Kb. 30 percig f
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a pürét és a babot. Felöntjük az alaplével,, majd forrástól számított 20 percig főzzük.
A hagymát és a kolbászt pirítsuk meg az olajon. Kb. 5 perc után a hagyma megpuhul, ekkor adjuk hozzá a fokhagymát és a sűrített paradicsomot. Öntsük fel a csi
A hagymát vágjuk apróra, majd egy kevés olívaolajon pirítsuk üvegesre a baconnel együtt. Adjuk hozzá a lencsét, és öntsük fel a levessel. Sózzuk, borsozzuk.
A felcsíkozott zöldségeket a vajon megpároljuk, sózzuk, majd felöntjük a levessel. Forráskor belekeverjük a felkockázott krumplit és a csombort is, majd kb. ne
A póréhagymát a vajon 5 percig pároljuk, majd beleszórjuk a krumplit és felöntjük az alaplével. Lefedve kb. negyed órát főzzük így, majd leturmixoljuk. Ezut
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a répákat, a zellert, a paradicsomot és a pürét. Hozzáöntjük az alaplevet, beleszórjuk az oregánót, é
Ugrás a lap tetejére >>