A hagymákat és a szalonnát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és az alaplevet. Forrástól számított 10 percig főzzük lefedve, majd beletessz
A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpároljuk. Levesszük a kályháról, hozzáadjuk a vékonyan felszeletelt gombát, majd sóval, borssal ízesítjük. Viss
A hagymát és a fokhagymát megpucoljuk és összevágjuk. A petrezselymet is felaprítjuk. Spárgát megtisztítjuk, vastag részét levágjuk, szárát darabokra törj
A brokkolit megtisztítjuk, apró darabokra szedjük és sós vízben 5-6 percig főzzük, majd leszűrjük és lecsepegtetjük.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral
A hagymákat 2 ek. olajon megpároljuk, majd rászórjuk a csicseriborsót, az összes fűszert, a paradicsomot, a barackot. Felöntjük az alaplével, majd forrástól s
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
A hagymákat az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a paprikát, a pürét és az alaplevet. Így forrástól számított 10 percig főzzük lefedve,
Ugrás a lap tetejére >>