A babot és a füstölt húst félig megfőzzük és ha félig megfőtt belemossuk a káposztát ha ez mind összefőtt, akkor egy közepes rántást csinálunk ha kih
A hagymát finomra vágjuk, forró vajon megfuttatjuk, rátesszük a szeletekre vágott gombát, és megsütjük, majd felengedjük a levessel. Sóval, borssal ízesítj
A karfiolokat a csontlében az ételízesítővel főzzük puhára. A zsírból és a lisztből készítsünk rántást, majd adjuk hozzá az apróra vágott petrezselyme
Fogunk egy tálat, beletesszük az összes felkockázott zöldséget és gyümölcsöt, majd hozzákeverjük a felaprított mentát, koriandert és zöldhagymát. Ezután
A felkockázott répát és krumplit olajon megfuttatjuk, majd felöntjük a levessel. Miután felforrt, beleszórjuk a kelbimbót, sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval
A borsót 5 percig főzzük, majd hozzáadjuk a zöldséglevest, és negyed órát főzzük. Utána leturmixoljuk.
A gombát vékonyan felszeleteljük, majd forró vajon
A hagymát és a paprikát felszeleteljük, majd olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a meghámozott, felszeletelt paradicsomot. Kevés ecet
A babot éjszakára vízbe áztatjuk. Másnap a szalonnát egy lábosba tesszük, felöntjük egy liter vízzel, majd forrástól számított egy órát főzzük. Ezután
Ugrás a lap tetejére >>