A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a répát, a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük még lefedve, majd az egészet
A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a répát, a paprikát, a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük még lefedve, majd
A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a répát, a paradicsomot, a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük még lefedve, m
A hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a répát, a krumplit és az alaplevet. Forrástól számított kb. 20 percig főzzük még lefedve, majd az egészet
A zöldségeket és a megmossuk, megpucoljuk. A hozzávalókat, kivéve a krumplit, a cukrot és a tojást fazékba tesszük és felöntjük 2,5 liter vízzel, és kis l
Meghámozzuk az uborkát és durván lereszeljük, majd összedolgozzuk a joghurttal és a zúzott fokhagymával. A fehérborecettel pikánssá tesszük, mentával, sóva
Az uborkát leturmixoljuk a joghurttal és az alaplével, majd sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk a mentát, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. Eközben a pitákat megpir
Az uborkát leturmixoljuk a joghurttal és az alaplével, majd sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk a mentát, a petrezselymet és a metélőhagymát, majd 1-2 órára hűtő
Ugrás a lap tetejére >>