A zöldségeket megmossuk és megtisztítjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, kimagozzuk és nagyobb darabokra vágjuk. Az uborkát meghámozz
A felaprózott hagymát vajon és olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a karfiolt, a levest, a tejet és a leveskockát. Készre főzzük, majd pürésítjük, sózzuk,
Az olívaolajon üvegesre pároljuk a felvágott hagymát, majd hozzásütjük a zúzott fokhagymát és a felkarikázott zellerszárat. Belekeverjük a felvágott kelbim
A sütőtököt hámozzuk meg, és kockázzuk fel. A héját tegyük félre. Tegyük a tökökt egy lábosba, öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Adjuk hozzá a zöl
A gombát tisztítsuk meg, és szeleteljük fel. A hagymát vágjuk apróra, és 1 dkg zsírban pirítsuk meg, majd adjuk hozzá a gombát, és pároljuk zsírjára. 3 dk
A húst egy lábosba tesszük, felöntjük másfél liter enyhén sós vízzel, majd alacsony fokozaton kb. két órát főzzük. Főzés közben a habot folyamatosan elt
A hagymát aprítsuk fel, és a zsírban pirítsuk meg, majd tegyük hozzá a kockára vágott húst, a felszeletelt gombát, sózzuk meg, és öntsük fel vízzel. Főzz
Fogunk egy lábost, beletesszük a gombát és a felaprózott hagymát, majd felöntjük a citromlével és a vízzel. Sózzuk majd az egészet felforraljuk, forrás utá
Ugrás a lap tetejére >>