A hagymát felaprítjuk, forró vajon megfuttatjuk, majd rátesszük az apróra vágott sárgarépát és zellert. Pár percig sütjük, majd hozzáöntjük a húslevest,
A csilit áztassuk be 15 percre forró vízbe, majd turmixoljuk le a vöröshagymával, a gyömbérrel, a citromfűvel, a kukui dióval, a garnélapasztával, a sáfránn
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, az ecetet, a káposztát, a mazsolát, a cukrot, a borókabogyót és fűszereket. Felönt
Az aszalt szilvát éjszakára beáztatjuk. Másnap a felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, a cukorral karamellizáljuk, majd rászórjuk a lisztet és felöntjük 1,
A hagymát vékonyan felkarikázzuk, bő olajon megfonnyasztjuk, hozzákeverjük a keményítőt, felöntjük a zöldséglével, majd sózzuk, borsozzuk.
30 perc alatt
A megtisztított hagymákat felkockázom 1x1 cm nagyságúra, amit kevés vajon, vagy olajon puhára dinsztelek. Hozzádom a cukrot és karamalizálom a hagymát. Felönt
Bográcsban kisütjük a szalonnát és megszórjuk pirospaprikával. Belevágjuk karikára a hagymát, felöntjük elegendő vízzel és megsózzuk. Levétel előtt bele
A felaprózott hagymát a vajon és az olajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük. Felöntjük a tejjel, tejföllel, majd negyed órát
Ugrás a lap tetejére >>