A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert, a borsó felét, a paradicsomot és 8 deci alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert, a lencse felét, a paradicsomot és 8 deci alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük
A hagymát az olajon megpároljuk, rászórjuk a koriandert, majd hozzáadjuk a céklát, felöntjük az alaplével, és így felforraljuk. Forrás után addig főzzük,
A vargányát kb. 20 percre forró vízbe áztatjuk. Eközben a hagymákat a vajon megpirítjuk, majd rászórjuk a lisztet, és így még egy percet pirulni hagyjuk. Ezu
A hagymákat az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a répát, a zellert, a pürét és a babot. Felöntjük az alaplével,, majd forrástól számítot
A paradicsomot forró vízbe tesszük, lehúzzuk a héját, kimagozzuk és felkockázzuk. Az uborkát meghámozzuk, a paprikát kimagozzuk és mindkettőt nagyobb darabok
A paradicsomot, a paprikát, az uborkát, a hagymát, a zsemlemorzsát, a mandulát és a fokhagymát keverjük simára a robotgépben. öntsük hozzá az olajat, az ecet
Egy turmixba tesszük a kimagozott paprikákat, a fokhagymát, a kenyeret, az olívaolajat, az ecetet és a porcukrot, valamint 6 kanál vizet, és az egészet összeturm
Ugrás a lap tetejére >>