1,5 liter sós vízben 2 órán keresztül főzzük a csontot és a zöldségeket. A karikára vágott burgonyát 4 dkg vajban megdinszteljük, hozzáadjuk a lisztet, kis
A levesbe tesszük a felkockázott krumplit, a felcsíkozott póréhagymát és a felaprózott fokhagymákat, majd az egészet felforraljuk, és addig főzzük, amíg a k
A fokhagymát megpucoljuk és mozsárba összetörjük, majd felforrósított olajba tesszük. Az egészet cseréplábosba öntjük, meglocsoljuk húslével, sózzuk, pap
A kenyeret vékonyra felvágjuk, és cseréptálba helyezzük. A fokhagymát megpucoljuk, és kevés olajon megpirítjuk, megsózzuk, és felöntjük egy kevés vízzel.
A babkonzerveket, a citromlevet, a babérleveleket és 8 dl vizet egy lábosba tesszük, sózzuk, majd 10-15 percet forraljuk. Ezután eloszlatjuk a tányérokban, ráres
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd felöntjük az alaplével. Forrás után beledobjuk a salátát és az újhagymát, majd 1-2 perc múlva félretesszük. Amint k
Az uborkát leturmixoljuk a joghurttal és az alaplével, majd sózzuk, borsozzuk. Beleszórjuk a mentát és a reszelt citromhéjat, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük.
A libaaprólékot egy lábosba tesszük, majd felöntjük egy liter vízzel, és így főzzük. Eközben a zöldségeket megtisztítjuk, majd ezeket is a levesbe tesszük
Ugrás a lap tetejére >>