Fél liter forrásban lévő vízbe tesszük a húsleveskockát, a felkockázott cukkinit és az elnegyedelt fokhagymákat. Újraforrástól számított 10 percig főzzü
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert és a céklát. Beleöntjük az alaplevet, majd forrástól számított 20 percig f
A tejet melegítsük közepes hőfokon egy nagyobb lábasba. Bontsuk szét rózsáira a karfiolt, sózzuk- borsozzuk és a fűszerkeverékkel együtt rakjuk a tejbe. A te
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert és a paszternákot. Beleöntjük az alaplevet, majd forrástól számított 20 per
A hagymákat és a chilit az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert, a répát és a krumplit. Beleöntjük az alaplevet, majd forrástól számított
A babot egy éjszakára beáztatjuk, majd másnap feltesszük főni a vízben. Kb. 10 perc múlva hozzáadjuk a felaprózott hagymát, a karikára vágott zöldségeket
A babot lábosba tesszük, sózzuk, borsozzuk, a kakukkfűvel ízesítjük. Hozzáadjuk a lereszelt hagymát, majd felengedjük vízzel, és készre főzzük. Ezután les
A szalonnát és a hagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az almát, a céklát, az ecetet, a káposztát, a cukrot, a borókabogyót és fűszereket. Felöntj
Ugrás a lap tetejére >>