Olvasszuk meg a
vajat, fonnyasszuk meg benne a
spenótot. Keverjük bele a ricottát,
sonkát és a
parmezánt. Ízesítsük
szerecsendióval,
sóval és
borssal. Tojással és
tejszínnel keverjük sűrűre.
Tésztát főzzük ki.
Mártáshoz olvasszunk ki
vajat. Keverjük bele a
lisztet, és kevergetve rövid ideig pirítsuk. Tegyük bele a babérleveleket,
tejet, és főzzük 5 percig. Adjuk hozzá a
szerecsendiót, ízesítsük. Vegyük ki a babérleveleket.
Tölteléket töltsük habzsákba, és töltsük meg vele a cannellonikat.
Tűzálló tálba öntsük egy kis szószt, fektessük rá a cannellonikat, és öntsük rájuk a maradék szószt. Előmelegített sütőbe süssük 45 percig.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>