A babot és a borsót egy éjszakára beáztatjuk. A ghít felhevítjük a wokban, majd a felaprított hagymát és fokhagymát megpirítjuk benne. Rátesszük a babot, b
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a felaprított édesköményt és az alaplevet. Forrástól számított 15 percig főzzük lefedve, majd az egészet l
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a felaprított édesköményt és az alaplevet. Forrástól számított 15 percig főzzük lefedve, majd az egészet l
Olajon megpirítjuk a felaprózott hagymát és gombát, majd felöntjük a vermuttal és a levessel. Lefedve kb. 10 percig főzzük, közben sózzuk, borsozzuk. Ezután
A hagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a felaprított zellert és az alaplevet. Forrástól számított 15 percig főzzük lefedve, majd az egészet leturmix
A póréhagymát a vajon 5 percig pároljuk, majd beleszórjuk a krumplit és felöntjük az alaplével. Lefedve kb. negyed órát főzzük így, majd leturmixoljuk. Ezut
A póréhagymát a vajon 5 percig pároljuk, majd beleszórjuk a krumplit és felöntjük az alaplével. Lefedve kb. negyed órát főzzük így, majd leturmixoljuk. Ezut
A póréhagymát a vajon 5 percig pároljuk, majd beleszórjuk a krumplit és felöntjük az alaplével. Lefedve kb. negyed órát főzzük így, majd leturmixoljuk. Ezut
Ugrás a lap tetejére >>