A húst kockázzuk fel, és főzzük puhára a káposztalében. Egy kanál zsírból és lisztből készítsünk rántást, adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymá
Egy lábasba tegyük a paradicsomot és egy konzervdoboznyi hideg vizet öntsünk hozzá. Sózzuk- borsozzuk és forraljuk fel. Ha felforrt vegyük vissza alacsonyra a h
Hámozzuk meg a tököt, magozzuk ki, vágjuk ki a rostokat és szeleteljük fel. Hintsük meg sóval és borssal. Locsoljuk rá a tejszínt, valamint a tejet és fűszer
Egy tálban összegyúrjuk a Castelmagnot, a tojást, a liszteket, a borsot, a vajat és a kakukkfüvet. Az egészet kinyújtjuk, majd egy elkészített tepsiben készre
A hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az összes fűszert, a borsó felét, a paradicsomot és 8 deci alaplevet. Forrástól számított 5 percig főzzük
A chilit és a fokhagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a csicseriborsót és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig főzzük lefedve
A chilit, a szalonnát és a fokhagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot, a csicseriborsót és az alaplevet. Forrástól számított 20 percig f
A lencsét puhára főzzük, közben a hagymákat az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a chilit, a gyömbért, a fahéjat, a kurkumát és a harissát. Beletöltjük
Ugrás a lap tetejére >>