Rizst puhára főzzük, hozzáadjuk a vajat, reszelt sajtot és a finomra vágott petrezselymet. Kivizezünk egy teflon bevonatú formát, belesimítjuk a rizst.
Bevert
Zöldbabot 3 cm-es csíkokra vágjuk. Összevágott hagymát megfonnyasztjuk az olajban, tűzről lehúzva elkeverjük benne a pirospaprikát, hozzáadjuk a felkarikázot
Vöröshagymát finomra vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, valamint provence-i fűszerkeverékkel és majorannával ízesítjük.
Meghámozzuk a burgonyát, felkockázzuk és félpuhára főzzük. Vízben, kevés sóval megpároljuk a zöldborsót. Finomra vágjuk a hagymát és a fokhagymát, apró
A hagymát, borsót megpároljuk a vajban, hozzáadjuk a petrezselymet, fűszereket, felszeletelt salátát, lisztet, és egy kevés vízzel felengedjük, az egészet jó
A szalonnát vágjuk apró kockákra, leforrázzuk, végül lecsepegtetjük.
A vajat hevíteni kezdjük és belerakjuk a szalonnát, valamint a megpucolt hagymákat. S
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom