A forró zöldborsófőzeléket szitán átpasszírozzuk, és simára keverés után tálaljuk.
Felhevítjük a vajat és ebben világosra pirítjuk a kockacukrokat. Erre Öntjük rá a megmosott, zsenge zöldborsót, kicsit megpároljuk és enyhén megsózzuk. Ezut
A hagymát megpirítjuk a zsír felén, majd hozzáadjuk a felkockázott húst, fűszereket, felöntjük kevés vízzel, és kb. 40 percig pároljuk. A maradék zsírban
A bacont, a póréhagymát és a fokhagymát pirítsuk meg a kisült zsiradékon. Adjuk hozzá a rizst, és állandó kevergetés mellett 2 percig pirítsuk. Fokozatosan
A rizst főzzük puhára 15 perc alatt egy fazék vízben, majd szűrjük le, mossuk le hideg vízzel. tegyük robotgépbe a zöldfűszereket, a fenyőmagot, a diót, a c
Zöldpaprikát hosszában kettévágjuk. Túrót, ömlesztett sajtot és a fűszereket összekeverjük. A metélőhagymát, felkockázott zöldpaprikát és a paradicsomo
A hagymát pároljuk puhára az olajon és 2 evőkanál vajon 3 perc alatt. Adjuk hozzá a rizst, és állandó kevergetés mellett főzzük 2 percig. öntsük bele a bor
A répát, zöldbabot és a csirágot feldaraboljuk. A kelvirágot szétszedjük, és vízbe áztatjuk. A kelbimbó külső leveleit lefejtjük, megmossuk, és forró ví
Ugrás a lap tetejére >>