Beirdaljuk a szűzpecsenyét, a vágásokba rakjuk a szalonnát, majd megsózzuk. Zsírban megpirítjuk a felaprított zöldségeket, szalonnabőrkét, citromhéjat, fűs
Főzzük meg és szűrjük át a tésztát, a krémsajtot pedig kockázzuk fel.
A húst jól süssük át, majd öntsük le a zaftot, tegyük bele a krémsajtot és tak
A tisztított garnélarákot összekeverjük a tandoori krémmel. A megtisztított parajleveleket 30 másodpercig sós, forrásban lévő vízben blansírozzuk, majd szű
A tésztákat sós vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A sonkát felkockázzuk, a meghámozott paradicsomot felkarikázzuk. Egy tálban összekeverjük a tojást,
A húsokat ledaráljuk, majd hozzákeverjük a tojást, a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk. Az egészet alaposan ös
Kisütött szalonnára tesszük a tarhonyát, átpirítjuk, rádobjuk a hagymát, megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük egy csésze vízzel és a par
A retkeket lereszeljük, sózzuk és pár pötty borecettel összekeverjük. Pár szál reteklevelet megtisztítunk, és apróra vágunk. A sonka felét apró kockákra v
A serpenyős zöldségeket olvasszuk ki. A gesztenyét, a bambuszt és a pálmaszíveket csepegtessük le. Mindegyiket szeleteljük fel. Az olajat forrósítsuk fel a wok
Ugrás a lap tetejére >>