» 50 dkg kínai serpenyős zöldség » 10 dkg vizigesztenye » 10 dkg bambuszhajtás » 10 dkg pálmaszív » 6-7 ek. szezámolaj » gyömbér-,fokhagyma- és vöröshagymapor » só, bors » 50 dkg mini tintahal » fél csokor korianderzöld
A serpenyős zöldségeket olvasszuk ki. A gesztenyét, a bambuszt és a pálmaszíveket csepegtessük le. Mindegyiket szeleteljük fel. Az olajat forrósítsuk fel a wokban, és kevergetve pirítsuk meg a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a tintahalat, és pirítsuk még 3-4 percig. Tálaljuk a halat a zöldségekkel, és szórjuk meg korianderrel.
Elkészítési idő: 30 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom