Az almát hámozzuk meg és vágjuk kis kockákra. A húst pedig vágjuk fel 6 ujjnyi szeletre, majd sóval és borssal dörzsöljük be. Az olajon jól süssük át, am
A krumplikat addig főzzük, amíg teljesen megpuhulnak, majd hosszában elfelezzük, és héjukból kikaparjuk őket. Egy lábosba tesszük, majd felöntjük a tejjel, s
A kagylókat mossuk meg, pácoljuk 10 percig a citromhéjjal és a szezámolajjal. Az újhagymát karikázzuk fel, a paradicsomot hámozzuk meg, negyedeljük fel, magozzu
A sajtot felkockázzuk, a sonkát felszeleteljük, a petrezselymet, a mogyoróhagymát és a metélőhagymát pedig felaprózzuk. Egy tálban összekeverjük a liszteket,
A tintahal korongjait eltávolítjuk, majd húsát egyik oldalon felvágjuk, így az egészet szétterítjük. Ezután kereszt alakban négy részre felvágjuk. A kemény
A tintahal korongjait eltávolítjuk, húsát felnegyedeljük, és minden darabot kereszt alakban bevágunk. Fogunk egy tálat, összekeverjük benne a babszószt, a hals
A sonkát egy tálba tesszük, majd felöntjük tejjel, és így egy éjszakát áztatjuk. Másnap felcsíkozzuk, majd olajban megpirítjuk. Eközben a káposztát leresz
A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a burgonyapüréhez a liszttel, sóval és borssal együtt. A hagymát felaprítjuk, majd forró olajon megpároljuk. Levesszük a t
Ugrás a lap tetejére >>