A húst alaposan mossuk meg és vékonyan vágjuk fel, majd hempergessük meg zúzott fokhagymás, gyömbéres, pirospaprikás keverékben. Olajon süssük meg őket 2 pe
A húst szeleteljük fel, a tojásfehérjét keverjük össze a keményítővel és 1 ek. szójaszósszal, majd tegyük bele a húst, és hagyjuk benne állni. A hagymát
Az uborkát mossuk meg, és vágjuk félbe, a magokat vágjuk ki, és szeleteljük fel ferde szeletekre. Az újhagymát karikázzuk fel. A gyömbért és a fokhagymát pu
Halat kifilézzük, majd felkockázzuk őket, és sóval valamint őrölt fehér borssal megszórjuk. Amíg a hal pácolódik a hagymát megpucoljuk és finomra vágjuk.
A hagymát felkockázzuk és megpirítjuk a zsírban, majd hozzáadjuk a felaprított fokhagymát, fűszereket. Ha a hagyma üvegesre pirult, a felaprított húst is a p
A húst feldaraboljuk, majd a megtisztított almát és hagymát is felszeleteljük. A hússzeleteket vajon átsütjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Amikor kissé megpir
Elkészítését lásd, a serpenyős rostélyos receptjénél, csak itt a rostélyost a lisztből, és tojásból készített csipetkével, felkockázott burgonyával, é
A zsír felében megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, felöntjük kevés vízzel, és puhára pároljuk benne a felkockázott húst. Az egészet megsózzuk,
Ugrás a lap tetejére >>