Egy tálban összegyúrjuk a lisztet, a tojást, a vajat, a tejfölt és a sót, majd hűtőbe tesszük 5-10 percre. A kimosott káposztát olajon megpirítjuk, majd a bo
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjában megpirí
Egy turmixba tesszük az őrölt földimogyorót, a chilipaprikát, a mogyoróhagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, a lime levet, majd sózzuk, borsozzuk, és az egé
Fogunk egy mély tálat, összekeverjük benne az összepréselt fokhagymát, a gyömbért, a koriandert, a köményt, a kardamomot, a chiliport, a paradicsomvelőt, 4 ek
A halat megtisztítjuk, átmossuk és kockákra vágjuk. A tésztát sós lobogó vízben kifőzzük és leszűrjük.
Az összevágott hagymát a vajon üvegesre párolj
A levest dolgozzuk össze a tejszínnel, a sherryvel és a pirospaprikával. Ezután keverjük hozzá a rizst, a leszűrt rákkonzervet, a garnélarákot, a kagylót és
A spárgát forró vízben néhány percig blansírozzuk, majd félretesszük. Eközben a wok-ban megpirítjuk a gyömbért, a felkarikázott póréhagymát, a kukoricát
A tenger gyümölcseit olvasszuk ki, szórjuk meg az ötfűszer-porral, és hagyjuk 5 percig állni. A zöldfűszereket mossuk meg, és aprítsuk fel. Keverjük össze ő
Ugrás a lap tetejére >>