Első lépésként az egymásra helyezett tésztalapokat félretesszük, amíg felengednek. Ezalatt a halat kb. 2X2 cm-es darabokra kockázzuk. A mángoldról eltávolít
Krumplit megtisztítjuk. Paradicsomot meghámozzuk, apróra vágjuk, paprikát felkarikázzuk, újhagymát feldaraboljuk, petrezselyemzöldet felaprítjuk. Zsíron megpir
Előkészítjük a mélyhűtött tésztalapokat. A csíkokra vágott húst bepácoljuk az osztriga- és halszósszal, sambal manisszal és az étkezési keményítővel.
Forrásban levő tejbe beleteszünk két evőkanál cukrot és folyamatos keverés mellett lassan hozzáadagoljuk a búzadarát. Néhány percig főzzük, amíg a dara el
A rizst tejben, lassú tűznél, gyakori kevergetéssel mellett puhára főzzük és cukorral édesítjük. Kakaóval vagy fahéjjal ízesítjük, de tálalhatjuk gyümö
A felkockázott szalonnát megpirítjuk egy kis olajon, majd üvegesre pároljuk benne az összevágott hagymát, hozzákeverjük a felkarikázott cukkinit, majd felenged
A nyelvet, zöldségeket fűszeres vízben megfőzzük, majd eltávolítjuk a nyelv bőrét. A nyelvdarabkákat belerakjuk a gombás tejfölös mártásba, és jól össz
Elkészítése ugyan az, mint a borjútokányé, csak ebbe pirított gomba, és petrezselyem is kerül, majd behabarjuk a tejfölbe kevert liszttel.
Ugrás a lap tetejére >>