A meghámozott hagymák tetejéről és aljáról levágunk egy darabot, majd 2 l sós, citromhéjjal és citromlével ízesített vízben 20 percig főzzük. Amikor kih
Vágjuk apróra a hagymát, majd olívaolajon pároljuk puhára. Tegyük bele a rizst, és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá apránként a bort, és főzzük, addig, amí
A húsról eltávolítjuk a gerincet, és a bordacsontok mentén felszeleteljük. Megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A paradicsomot, fehérbort,
A káposztát lereszeljük vagy felszeleteljük, majd sós vízbe tesszük, és 5 percig főzzük. Ezután egy kivajazott jénaiba tesszük, és rárakjuk a felkarikázot
A hurkákat alufóliába tesszük, majd negyed órára sütőbe rakjuk, és ezután felnegyedeljük őket. Eközben a felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd hoz
Tojásból, lisztből és kevés vízből tésztát gyúrunk. Hagymát felszeleteljük, paradicsomot felkarikázzuk. Zöldpaprikát felkockázzuk, fűszernövényeket apr
Meghámozzuk és megmossuk a krumplikat, majd a tetejét kimélyítjük és beleteszünk egy csík szalonnát. Tepsibe tesszzük a burgonyákat és vékony szalonnaszelet
Először is 12 órára bőséges vízbe áztassuk a csicseriborsót, majd csöpögtessük le. Ezután öntsük fel 1,5 dl vízzel és adjuk hozzá a szalonnát, a feldar
Ugrás a lap tetejére >>