A kagylókat mossuk meg, pácoljuk 10 percig a citromhéjjal és a szezámolajjal. Az újhagymát karikázzuk fel, a paradicsomot hámozzuk meg, negyedeljük fel, magozzuk ki, majd vágjuk cikkekre. A fokhagymát és a chilit aprítsuk fel. Az olaj felében pirítsuk meg az újhagymát, adjuk hozzá a paradicsomot, a gyömbért, a fokhagymát és a chilit. Pirítsuk 3 percig. Adjuk hozzá az osztriga- és halszószt, majd az egészet vegyük ki. A maradék olajat is hevítsük fel a wokban, és süssük meg benne a kagylókat. Tálaljuk az újhagymás keverékkel.
Elkészítési idő: 35 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom