» 45 dkg konyhakész tintahal » 4 ek. étkezési keményítő » 1 tk. só » 1 tk. őrölt fekete bors » 1 tk. chilipehely » földimogyoró-olaj » mártás a mártogatáshoz
A tintahal korongjait eltávolítjuk, majd húsát egyik oldalon felvágjuk, így az egészet szétterítjük. Ezután kereszt alakban négy részre felvágjuk. A keményítőt, a sót, borsot és a chilipelyhet összekeverjük, majd egy nejlon zacskóba tesszük a tintahalszeletekkel együtt. Az egészet összerázzuk, majd a tintahalakat 2 perc alatt a wok-ban megsütjük. Végül ízlés szerint valamilyen mártással kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom