Előkészítjük a szójaszeletet. Egy tepsit kikenünk olajjal, belehalmozzuk az összes hozzávalót, megfűszerezzük, és befedjük. Barnára sütjük, és már tála
A gombát az apróra vágott petrezselyemmel megpároljuk,hozzáadjuk a tarhonyát,és ha kissé megpirult a tarhonya,felöntjük annyi vizzel,hogy kétujjnyira ellepje.H
Egy tálban összekeverjük a reszelt sajtot, a tejszínt, a tojást, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. Ezután eloszlatjuk nyolc tűzálló tálkában, és kb. három
2 evőkanál olívaolajjal kenjük be a paradicsomokat, a paprikákat és a hagymát. Forrósítsuk fel a grillsütőt, és 10 percig grillezzük a zöldségeket. Hagyjuk
Kenjük meg a padlizsán-, a cukkini-, a paprika-, a hagyma-, a paradicsom- és a sajtdarabokat 3-4 evőkanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Melegítsük fel a grillserpen
A teát, a cukrot, a Calvados-t, a cirtom- és narancslevet a forráspontig hevítjük. A fahéjat és a szegfűszeget kb. 5 percre belerakjuk, majd el is távolítjuk. P
A felaprózott hagymát egy kanál vajon megpirítjuk, majd felöntjük kevés vízzel, és így puhára pároljuk. Eközben a kenyérszeleteket megkenjük vajjal, felkoc
A meghámozott tököt felkockázzuk, majd a felszeletelt hagymával együtt készre pároljuk. Ekkor felöntjük a felvert tojásokkal, sózzuk, majd addig pároljuk mé
Ugrás a lap tetejére >>