» 8 hosszában félbevágott padlizsán » 250 g szeletelt haloumi vagy mozzarellasajt » 60 g fekete olajbogyó » 3 cikkekre vágott paradicsom » 2 hosszában felszeletelt salátacukkini » 1 csomó rukkola » 1 kimagozott, vastag szeletekre vágott, sárga kaliforniai paprika » 1 cikkekre vágott lila hagyma » 5 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Kenjük meg a padlizsán-, a cukkini-, a paprika-, a hagyma-, a paradicsom- és a sajtdarabokat 3-4 evőkanál olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Melegítsük fel a grillserpenyőt, a zöldségeket adagonként 2-3 perc alatt grillezzük meg. Tegyük őket egy tálra. A sajtot oldalanként 1 perc alatt süssük aranyszínűre. Tegyük tányérokra a rukkolát és a zöldségeket, helyezzük rá az olajbogyót és a sajtot. Locsoljuk meg a maradék olajjal és tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom