» 4 vékony szelet ananász, közepe kivágva » 4 szelet aromásabb sajt » 2 bőr és csont nélküli csirkemellfilé, 12 szeletre vágva » 1-2 ek. extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt bors » 4 szelet húsos kolozsvári szalonna, félbe vágva » 4 szezámmagos hamburgerzsömle, félbe vágva » fél csésze majonéz » 8 zsenge rómaisaláta-levél, széttépkedve » fél csésze mangócsatni
Melegítsük elő a grillsütőt. Grillezzük meg a ananászok mindkét oldalát, majd helyezzünk rá egy szelet sajtot, és hagyjuk ráolvadni. Tegyük félre. Kenjük meg a csirkét olajjal, sózzuk, boroszzuk. grilezzük meg a csirkét. A szalonnát is süssük meg 2-3 perc alatt. Állítsuk össze a zsemléket. Kanalazzuk rá a mangócsatnit.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 5-10 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom