Adjuk a húsleveshez a fokhagymát, a hagymába szúrt szegfűszeget, a babérlevelet, valamint a leveleire szedett és csíkokra vágott káposztát. Ha felfőtt párolj
A karfiolt szétszedjük, megfőzzük, vajjal bélelt tepsibe rakjuk, leöntjük a mártással, megszórjuk a sajttal, a maradék vajat a tetejére tesszük, és arany ba
A megtisztított hagymákat és a felszeletelt káposztát 3 deci sós vízben negyed órát főzzük, majd leszűrjük és egy kivajazott jénaiba tesszük. Rátesszük
A rózsáira bontott kelvirágot egy órára vízbe áztatjuk, majd sós, ecetes vízben főzni kezdjük, az elfelezett citromot is beletesszük. A zsemléket bundában m
A vajon pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd dolgozzuk hozzá a felkockázott tököt. Fűszerezzük sóval, borssal és szerecsendióval. 20 percig süss
A hagymát felaprítjuk, és olajon üvegesre sütjük. Beledobjuk a cikkekre vágott paradicsomot, paprikát, a karikára vágott cukkinit.
A lecsóhoz hasonlóan páro
A vöröshagymát aprítsd fel, és süsd üvegesre. Dobd bele a felvágott paprikát, paradicsomot, és a felkarikázott cukkinit. Párold puhára, ízesítsd sóval, pi
Padlizsánt vágjuk vékony szeletekre, majd sózzuk meg és tegyük félre. Később öblítsük át. Forrósítsunk fel 4 ek. olívaolajat, a padlizsán felét pirítsu
Ugrás a lap tetejére >>