Egy tálban a cukros tojássárgájához keverjük a burgonyát, a lisztet, a vajat, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét. Az egészet egy kivajazott tepsibe tes
Pesto:
75 g bazsalikomlevél, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek. fenyőmag, 2 ek. frissen reszelt parmezán sajt, egy csipet kristálycukor, 75 ml extra szűz olívaolaj, só és
Főzzük meg a tésztát. Szűrjük le és locsoljuk meg szezámolajjal. Wokban forrósítsuk fel a chiliolajat, majd dinszteljük meg benne a fokhagymát, újhagymát é
A spárgát rügyeivel felfelé lábosba állítjuk, felöntjük vízzel, majd sózzuk, a citrommal ízesítjük, és így készre főzzük. Eközben a vajból és lisztb
A lencsét és a búzát éjszakára beáztatjuk. Utána 1 napig csíráztatjuk, majd leöblítjük.
A ghít felforrósítjuk a wokban, megfuttatjuk rajta a felszeletelt
A brokkolit szétszedjük, megfőzzük, vajjal bélelt tepsibe rakjuk, leöntjük a mártással, megszórjuk a sajttal, a maradék vajat a tetejére tesszük, és arany b
A krumplit pucoljuk meg, vágjuk karikákra, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le. A fokhagymával és a vajjal kenjünk be egy sütőtálat és halmo
Pucoljuk meg a krumplit, vágjuk karikákra, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le. Egy tepsit kenjünk ki a fokhagymával és a vajjal, majd tegyünk
Ugrás a lap tetejére >>