A lencsét sós, forró vízben főzzük puhára 15-20 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le. A hagymát és a fokhagymát pirítsuk meg az olajon, keverjük bele
A lencsét, hajdinát és kölest külön-külön vízbe áztatjuk pár órára.
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd a felaprított hagymát és fokhagymát megfut
Megtisztítjuk a gombát, majd feldaraboljuk és hagymás zsíron puhára pároljuk. Hozzákeverjük a vízben áztatoot, kicsavart zsemléket és a két tojást. Ízlés
Készítsünk tésztát a liszt háromnegyedéből, sörből, olajból, 2 tojás sárgájából, és külön felvert tojás fehérjéből. A gombafejeket fűszerezzük me
Alaposan megtisztítjuk, megmossuk a gombát, aztán felszeleteljük. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a hagymát, megpirítjuk kicsit zsírban, majd mellétesszük a g
A felaprózott hagymát zsírban megsütjük, majd megszórjuk a paprikával, és hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a felkockázott zöldpaprikát. Sózzuk, az össz
Az olajat felforrósítjuk a wokban, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát és fokhagymát. Ráhintjük a pirospaprikát és a négy részre vágott gombát. A
Miközben a brokkolit puhára főzzük, a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombát olajon megpirítjuk. Ezután egy jénaiban eloszlatjuk a zöldségeket, sózzuk
Ugrás a lap tetejére >>