Egy tálban keverjük össze a paradicsomot, a hagymát, az olajat és a vörösborecettel, majd fűszerezzük ezt a köménnyel, sóval-b orssal, pirospaprikával és a
Hámozzuk meg a főtt tojásokat. Vágjuk a paradicsomot negyedekre, vegyük ki a magokat, sózzuk meg, és tegyük félre. A lóbabok héját húzzuk le, az uborkát há
Fogunk egy salátástálat, beletesszük az összetépkedett salátalevelet, a felszeletelt retket, a feldarabolt, kimagozott uborkát és az olívabogyókat. Egy másik
Rakjuk forró vízbe a paradicsomot, és szedjük le a héját. A paprikát süssük 220 fokos sütőben addig, míg a héja hólyagosodni nem kezd.
Vágjuk ki a paprik
Mossuk meg a kagylókat, tegyük egy-egy edénybe, mindegyikhez adjunk fél-fél dl borsozott fehérbort. Amikor kinyíltak a kagylók vegyük ki a héjukból, szűrjük
A felkarikázott hagymát besózzuk, majd fél óra után lemossuk. Egy tál aljára tesszük a ruccolát, majd erre a meghámozott, felkarikázott narancsot. Egy másik
Az osztrigát addig főzzük, amíg a széle felhajlik, ekkor leszűrjük, és a hűtőbe tesszük. A tányérokra teszünk 1-1 salátalevelet, majd a többit összetépk
A paradicsomok tetejét levágva kikanalazzuk a húsukat, majd a kikanalazott részt felaprítjuk. A felmelegített olívaolajban pirítsuk meg a feldarabolt póré- és
Ugrás a lap tetejére >>