Pucoljuk és mossuk meg a répát, majd reszeljük durva és hosszú csíkokra. Az édesköményt is pucoljuk meg, vágjuk ki a torzsáját, tegyük félre a zöldjét. G
A megmosott gombát felaprítjuk. A salátát is megmossuk. Miután a paradicsomnak eltávolítottuk a magjait, kis kockákra vágjuk. A fokhagymát és a mogyoróhagymá
A paradicsomot vágjuk gerezdekre, és tegyük egy salátástálba. Sózzuk meg, és szórjuk rá a sajtot. A kaprot vágjuk finomra, a kapribogyót pedig aprítsuk fel.
A szóját és a salátát megmossuk és lecsepegtetjük. A salátát és a metélőhagymát finomra vágjuk. A zöld citrom levét összekeverjük a borecettel és a sz
Egy salátástálba helyezzük bele a salátát. Tegyük rá a kockára vágott májat, a zúzát, a kacsamellet, és a sonkát. Adjuk hozzá a főtt spárgát, a kukoric
A hagymát, a babot és a paradicsomot keverjük össze. Sózzuk- borsozzuk és öntsük rá az olajat. Fóliával fedjük le, majd tegyük 20 percre a hűtőbe.
Keverjük össze a lazacot, a csicseriborsót, az uborkát, a lila hagymát és a spenótleveleket. Rázzuk össze, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a joghurtot, a ci
Keverjük össze az édesköményt, a citromlevet és 60 ml olajat. Fedjük le és 10 percre tegyük félre. A maradék olajon pirítsuk meg a fenyőmagot 3 perc alatt. A
Ugrás a lap tetejére >>