» 400 g csicseriborsó konzerv » 250 g rózsaszín lazac konzerv » 100 g zsenge spenótlevél » 125 ml joghurt » 2 szelet uborka » 1 vékony szeletekre vágott lila hagyma » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 1 evőkanál finomra vágott snidling » 1 evőkanál tahini » só és frissen őrölt fekete bors
Keverjük össze a lazacot, a csicseriborsót, az uborkát, a lila hagymát és a spenótleveleket. Rázzuk össze, sózzuk, borsozzuk. Keverjük össze a joghurtot, a citromlevet, a tahinit és q snidlinget. Helyezzük a salátát egy tányérra és locsoljuk meg az öntettel.
Elkészítési idő 15 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom