Fogunk egy tálat, beletesszük a felaprózott hagymát, barackot, epret és aszalt szilvát. Ezután hozzákeverjük a balzsamecetet, a mustárt, a tökmagolajat, a sót
A karfiol rózsáit leszedjük a száráról, majd külön-külön felaprítjuk őket.
A wokot felhevítjük, beleöntünk 1 dl vizet, majd beleszórjuk a szárat. Amik
A füstölt zúzát pároljuk meg egy kevés kacsazsíron, majd vékonyan szeleteljük fel. A koktélparadicsomokat vágjuk félbe. Egy salátástálban keverjük össze
A kétféle salátát tegyük egy salátástálba, helyezzük rá a kacsamájat, locsoljuk meg a dióolajjal, és szórjuk meg az aszalt fügével.
Előkészület: 10 pe
A saltát tegyük egy salátástálba. Helyezzük bele a főtt babot és a főtt spárgát, valamint az articsókaszivet. Tegyük rá a libamájat, és szórjuk meg a sza
Első lépésben az öntet készítéséhez fogjunk hozzá, melyet a hozzávalók egy tálkában történő összekeverésével végzünk el. Ezután egy serpenyőbe kis
A narancs alját és tetejét vágjuk le úgy, hogy látni lehessen a gerezdeket. Szedjük le róla egy recés késsel a héját, a fehér réteget és a gerezdeken lév
Miközben a borsót készre pároljuk, a felaprózott pórét olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a rákot, majd így pirítjuk tovább. Sózzuk, borsozzuk, a gyömbérrel
Ugrás a lap tetejére >>