A megtisztított hagyma két végét levágjuk, majd ferdén vékony szeletekre vágjuk. Sós vizet forralunk, majd 3 percre belemerítjük a hagymát. A húst felcsíkoz
Hámozzuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre a sárgarépát. Helyezzük el a salátát egy tálba. Tegyük a borsót egy nagyobb lábas forrásban lévő sós vízbe,
Az articsókát 30 percig áztassuk hideg vízben, csepegtessük le, nyissuk ki a filéket, és vegyük ki a szálkákat. A tojásokat főzzük meg, pucoljuk meg ,majd v
A bulgurt egy tál sós meleg vízben 20 percen át áztatjuk, majd leszűrjük. Egy tálba összekeverjük a búzát a petrezselyemmel, a mentával, a paradicsommal, az
A dinnyét hámozzuk meg, magozzuk ki, és vágjuk apróra. A sonkát vágjuk vékonyra. A majonézbe keverjük bele a hagymát, a mustárt, a bort, a sót és a borsot.
A répát és a daikónt lereszeljük, majd rátesszük a reszelt citrushéjakat is. A narancs és a citrom levét kifacsarjuk, összekeverjük az olajjal, a sóval és a
Az olívaolajat, a citromlevet, a mogyoróolajat összekeverjük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, így kapjuk meg a salátaöntetet. Majd a mazsolát, a pekándi
Egy serpenyőben pároljuk puhára kevés sós vízben a sárgarépát, majd addig főzzük, míg a leve el nem fő. Egy tálban keverjük össze a gyömbért, a kömény
Ugrás a lap tetejére >>