Hámozzuk meg, majd vágjuk vékony szeletekre a
sárgarépát. Helyezzük el a
salátát egy tálba. Tegyük a bor
sót egy nagyobb lábas forrásban lévő
sós
vízbe, és blansírozzuk 3 percig, majd csöpögtessük le. Vágjuk vékony csíkokra a
gombát. Öntsünk egy kevés
citromlevet a
gombára.
Keverjük össze a
sárgarépaszeleteket,
gombát és bor
sót. Öntsük egy tálba az olaj és szezámolajat, adjuk hozzá a
citromlevet, őrölt
koriandert,
mustárt, és keverjük össze.
Vágjuk a
korianderleveleket apróra. A
salátaöntet felét öntsük a radiccsióra, maradékot pedig keverjük össze a répával,
gombával, és bor
sóval. Díszítsük
korianderlevelekkel.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>