Összeállítás:
Tegyél egy tálba folpackot, és vissza felé tedd bele a hozzávalókat.
1 réteg - reszelt tojásfehérjét.
2 réteg - vágott füstölt húst.
A burgonyát főzzük meg sós vízben, majd szűrjük le, és hagyjuk kihűlni. A tenger gyümölcseit forró vízben blansírozzuk. A vöröshagymát pároljuk meg, adj
A megmosott és lecsepegtetett salátát apróra szeljük. A meghámozott és kimagozott avokádót kis kockákra vágjuk. A mangót és a paprikát szintén kimagozzuk
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne az olajat, a mentát, a citromlevet és a cukrot, majd tegyük félre összeérni. A cukkinit vágjuk ferdén ovális szele
A dinnye héját vágjuk le, magozzuk ki, és vágjuk szeletekre. A spenótleveleket mossuk meg, szárítsuk meg. Hámozzuk meg az uborkát, vágjuk félbe, magozzuk ki,
Az uborkát hámozzuk meg és vágjuk fel hosszában. Vegyük ki a magját, és vágjuk kis hasábokra. A zellerről húzzuk le a szárakat, vágjuk fel vékony csíkokra
Fogunk egy üveget, beletesszük a gyömbért, a rozmaringot, az összepréselt fokhagymát, az olívaolajat, a limelevet és az ecetet, majd lezárjuk, és az egészet a
A sütőt állítsuk grillfokozatra. A paprikát vágjuk negyedekre, vegyük ki a magházat, vágjuk le a szárát, és tegyük héjjal felfelé a sütőbe, 15 cm távols
Ugrás a lap tetejére >>