Vágjuk 8 darabra a paradicsomot. Paprika tetejét vágjuk le, szedjük ki a magokat, majd karikázzuk fel. Aprítsuk fel a petrezselymet. Hagymát karikázzuk fel.
Kev
Vöröskáposztát finomra vágjuk, sóval, cukorral és ecettel összegyúrjuk, majd állni hagyjuk, míg levet nem enged. Az almalekvárt vagy kompótot belekeverjük a
Egy edényben 250 ml zöldséglevest főzzünk lassú tűzön 10 percig. Vágjuk apróra a vöröshagymát. Keverjük össze az ecetet, vörösbort, mustárt és a Worces
A halat előre besózzuk, borsozzuk. Ezután a felcsíkozott zellert megfőzzük, és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a felcsíkozott almát, a feldarabolt diót, a majo
A rizst és a zellert külön lábosban puhára főzzük. A paprikát felkockázzuk, a tojást feldaraboljuk, a zellert felcsíkozzuk, majd az egészet a rizshez keverjü
Ha a gesztenye fagyott, olvasszuk ki. Hámozzuk meg a zellert, és nagy lyukú reszelővel reszeljük le. Az almát mossuk meg és hámozzuk meg, magozzuk ki. Vágjuk fel
Az egyik almát elnegyedeljük, kimagozzuk, majd feldaraboljuk. Egy tálban összekeverünk egy ek. olívaolajat, 2 ek. sherryecetet, sózzuk, borsozzuk, majd belekeverj
A zöldborsót főzd puhára, és szűrd le. A majonézt keverd simára a kefirrel, fűszerezd mustárral, sóval, cukorral, őrölt fehér borssal, apróra felvágott ka
Ugrás a lap tetejére >>